fredag 19. oktober 2012

Stavanger med sterk kamp mot Sunde

Stavanger spilte torsdag 18. oktober en sterk kamp mot Sunde 2. Dette var kampen hele Rogaland hadde snakket om i ukevis. Og for en kamp det ble.

Sunde åpnet sterkt og tok en tidlig 0-2 ledelse. Deretter fikk Stavanger justert taktikken og virkelig vist frem løvekreftene som bor i laget. Halvveis ut 1. periode får Maskinen stå helt alene rett foran mål etter en feilpasning fra Sunde. Ballen smelles inn med full kraft og stillingen er 1-2.

2. periode begynner fantastisk. Etter 3,27 har løvene fra Stavanger laget hele 3 mål og gått opp 4-2 ledelse. Resten av perioden preges av at Sunde topper laget og de kjemper seg opp i 4-6. Like før periodeslutt får Sunde en utvisning etter et høyt spark og powerplayet ender i mål etter en Bjarte Flem av Sundes keeper. Et frustrert Sunde klarer like etter å pådra seg en utvisning for feil avstand og vi begynner 3. periode i overtall.

3. periode er ikke mer enn 9 sekunder gammel, da Oddbjørn scorer etter pass fra Juho. Dermed er lagene like langt med 6-6. Sunde slår hardt tilbake og tar igjen ledelsen først til 6-7 og deretter til 6-8. Men løvene fra Stavanger viser stor moral og reduserer til 7-8 med 5 minutter igjen av kampen. Med kun 3 minutter igjen av kampen øker Sunde ledelsen til 7-9 og det ser tungt ut for Stavanger. Men løvene viser hvem som er innebandyens konge og slår nok en gang tilbake. Chris som for anledningen har spilt back trenger kun 5 sekunder i angrep før han reduserer til 8-9. Med kun sekunder igjen av kampen legger Sunde seg i forsvar. En innøvd feilpasning av Stavanger gjør at Sunde prøver å kontre, men blir i stedet kontra-kontret og Juho smeller inn ballen med kun 19 sekunder igjen av kampen.

En stor kamp av løvene fra Stavanger som viser sterk moral med å snu kampen flere ganger.

Imponerende innsats av Hallgeir som stilte opp i som målvakt selv med tusen i feber og hodeverk. Ellers svært god innsats av spillere med skader og luftveisinfeksjoner. Med slik moral går vi mot en sterk sesong!

Frode som var dagens løve gjorde en flott kamp.
Juho ble av vaktmesteren i Stavanger Idrettshall kåret til dagens spiller.