søndag 9. november 2014

G14 gjengen godt i gang...

Så var andre runde i serien unnagjort i flotte Storhaug hallen.

Første kamp var mot arrangør Brodd, ein kamp me styrte fra start te mål og vant klart med 6-1. Her var det mange som kom på scoringslisten - Henrik, Kristian, Matti, Ole og Olli. 



Neste kamp blei dagens høydepunkt. Lye stod på motsatt side og var storfavoritter. Trener-teamet hadde lagt spillplanen som var å ligge kompakt og satse på kontringer. Hvilken pangstart det ble. Allerede etter få sekunder fikk Olli stjålet et tversover pass, kontret og la den trygt i høyre vinkel og dermed 0-1. Gottane var konsentrerte og jobbet godt. Så smalt det igjen. Matti ble spilt frem på kontring og et nytt drømmemål. Nok ein gang var høyre vinkel "ledig" og dermed 0-2. Deretter fulgte ein fantastisk laginnsats. Lye reduserte ein gang te 1-2, men Sindre og resten rei mesterlig av det store presset. Fantastisk følelse og ein haug med glade spillere. Det var et bra tidspunkt å ta lagbildet på :-)

Siste kamp var mot Krokhøl Jenter. Etter den heroiske innsatsen lærte de fort at ein kamp gjør ingen mester. De kom fort under 2-0. Sakte men sikkert kom me med i matchen og var oppe på 2-2 før ein omdiskutert scoring ga 3-2 te Krokhøl.

Alt i alt ein flott innebandy helg og me glede oss allerede te neste runde :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar